energy corner

Energy Valley es distribuidor oficial de SYSTOVI

Systovi, El taulat actiu. Els panells fotovoltaics de Systovi estan eficaçment ventilats per aconsseguir el major rendiment. L'aire extret de la ventilació dels panells es aire net i calent. El sistema Systovi aconssegueix electricitat, calefacció i qualitat de l'aire interior.

L'energia per les dues cares. Es tracta de un sistema molt innovador, que uneix 4 funcions en 1 mateix producte. Els anomenats panells aerovoltaics R-VOLT produeixen electricitat al igual que un panell fotovoltàic comú. La diferencia és el seu sistema de ventilació. Creem un corrent d'aire amb el que augmentem el rendiment de la producció fotovoltàica. Alhora recuperem aquest aire, escalfat i filtrat, per a insuflar-lo a la nostra vivenda aconsseguint així una gran aportació a la calefacció. Arriba l'estiu, i es produeix l'efecte contrari. La ventilació nocturna disminueix fins a 4º la temperatura de la nostra vivenda aconsseguint un ambient del més agradable alhora de dormir. I amb tot, cumplim amb la normativa de sanejament de l'aire interior, exigible per a obra nova, estalviant així el sistema convencional. Existeix també la possibilitat de insuflar aire calent al nostre sistema de ACS amb el que reduiriem el cost en aigua calenta.

dos cubiertas systovi

El panell més eficaç del mercat. Amb tot, cada panell aporta 700 W a la nostra vivenda. 250 w elèctrics i 450 w tèrmics. I ultra integrats. Acabat estètic perfectament homogèni per a tot tipus de cobertes i taulats.

Systovi disposa també de solucions per a fotovoltàica comé, amb rendiments majors en panells més petits, i sistemes de solar tèrmica.

Systovi, el taulat actiu!

 

CLICA en els següents enllaços i comprova diferents casos reals!

||
Energy Valley es distribuidor oficial de SYSTOVI